Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 830 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 830 G8

HP EliteBook x360 830 G8 on monipuolinen ja laadukas kannettava tietokone. Tämä HP:n valmistama kannettava tarjoaa monia vakuuttavia ominaisuuksia. EliteBook x360 830 G8 on varustettu 13.3 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Kannettava tietokone on suunniteltu niin työ- kuin viihdekäyttöön.

HP EliteBook x360 830 G8:ssa on tehokas Intel Core -prosessori, joka takaa sujuvan suorituskyvyn ja nopean toiminnan. Lisäksi kannettavassa on runsaasti muistia ja tallennustilaa, jotta voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostot ja ohjelmat.

Tämän mallin avulla voit myös nauttia tehokkaasta ja pitkäkestoisesta akkukestosta. Kevyt rakenne ja kompakti muotoilu tekevät siitä helposti liikuteltavan ja käytännöllisen matkakumppanin.

HP EliteBook x360 830 G8:ssa on myös useita käteviä liitäntöjä, kuten USB-C- ja HDMI-portit, joten voit liittää sen helposti moniin lisälaitteisiin. Kannettavassa on myös sisäänrakennettu web-kamera ja mikrofoni, joten voit helposti pitää videokokouksia tai kommunikoida etäyhteydellä.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook x360 830 G8 on luotettava ja tyylikäs valinta niille, jotka tarvitsevat monipuolisen kannettavan tietokoneen työhön tai vapaa-aikaan. Sen korkealaatuinen suorituskyky, kätevät ominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät siitä erinomaisen sijoituksen. Olit sitten matkalla liikkeellä tai työskentelet toimistossa, tämä kannettava tietokone tarjoaa kaiken tarvittavan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)