Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 830 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 830 G6

HP EliteBook x360 830 G6 on monipuolinen ja tyylikäs kannettava tietokone, joka tarjoaa huipputason suorituskyvyn ja liitettävyyden. Tämä malli on varustettu 13,3 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, joka tarjoaa terävän kuvanlaadun ja helppokäyttöisyyden. Kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel Core i5 -prosessorilla, joka takaa nopean suorituskyvyn ja sulavan käyttökokemuksen.

HP EliteBook x360 830 G6:ssa on myös täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö, joka tekee kirjoittamisesta miellyttävää myös hämärissä olosuhteissa. Kannettavan tietokoneen kestävä ja kevyt magnesiumseoskotelo tekee siitä helposti kannettavan ja kestävän.

Tämä HP EliteBook x360 830 G6 -kannettava tietokone tarjoaa myös monipuoliset liitännät, kuten USB-C, HDMI ja Ethernet-portin, joiden avulla voit helposti liittää erilaisia ​​laitteita ja lisätarvikkeita. Lisäksi kannettava tietokone on varustettu pitkäkestoisella akulla, joka tarjoaa jopa 13 tunnin akunkeston yhdellä latauksella.

HP EliteBook x360 830 G6 yhdistää tyylikkään muotoilun, korkean suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan työhön ja vapaa-aikaan. Olitpa sitten töissä, kotona tai liikkeellä, tämä kannettava tietokone tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)