Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 830 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 830 G6

HP EliteBook x360 830 G6 on huippuluokan kannettava, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja mukautuvaa muotoilua. Tämä kannettava tietokone ylpeilee HP:n tunnetulla laadulla ja kestävyydellä sekä monipuolisilla ominaisuuksilla.

HP EliteBook x360 830 G6 on suunniteltu vaativiin liiketoimintaympäristöihin. Sen tyylikäs muotoilu sisältää kestävän alumiinikotelon, joka kestää päivittäistä kulutusta ja matkustamista. Tässä kannettavassa yhdistyy keveys ja kestävyys, joten se sopii hyvin liikkuville ammattilaisille.

Tässä HP EliteBook x360 830 G6 -mallissa on tehokas Intel-suoritin, joka varmistaa sujuvan suorituskyvyn ja nopean suoratoiston. Sen 13,3 tuuman Full HD -kosketusnäyttö tarjoaa selkeän ja terävän kuvan sekä intuitiivisen käyttökokemuksen. Voit käyttää kannettavaa joko perinteisenä tietokoneena tai kätevänä tablettina kääntämällä näytön 360 astetta.

Tämän kannettavan muut ominaisuudet sisältävät nopean SSD-tallennusmuistin, joka takaa nopean tiedonsiirron ja käynnistyksen. Lisäksi siinä on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-C ja HDMI -portit, jotta voit helposti liittää ulkoisia laitteita.

HP EliteBook x360 830 G6 on luotettava ja monipuolinen kumppani, olipa sitten kyse töistä tai vapaa-ajasta. Sen kestävä rakenne, tehokas suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)