Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1040 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1040 G6

HP EliteBook x360 1040 G6 on monipuolinen ja tehokas kannettava tietokone. Sen premium-mallisto tarjoaa ylivertaista suorituskykyä ja luotettavuutta vaativiin tehtäviin. Tämä kannettava tietokone tarjoaa ensiluokkaista kestävyyttä ja tyylikästä muotoilua.

HP EliteBook x360 1040 G6 on varustettu Intelin tehokkailla suorittimilla, jotka takaavat nopean ja tehokkaan suorituskyvyn. Sen suuri 14 tuuman Full HD -kosketusnäyttö tarjoaa kristallinkirkkaan kuvanlaadun ja tarkan kosketusohjauksen. Kannettavassa on myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-C, HDMI ja Thunderbolt 3 -portit.

Tämän EliteBookin mukana toimitetaan myös HP:n huippuluokan tietoturvaratkaisut, kuten sormenjälkitunnistus ja kasvojentunnistus. Näin voit olla varma henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta.

HP EliteBook x360 1040 G6 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen työ- tai opiskelukäyttöön. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kumppanin päivittäiseen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)