Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1040 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1040 G6

Tuotteen nimi tässä linkissä on HP EliteBook x360 1040 G6. Tämä kannettava tietokone on HP:n valmistama ja kuuluu EliteBook-sarjaan. Mallinumero 1040 G6 viittaa kuudenteen sukupolveen. HP EliteBook x360 1040 G6 on monipuolinen 2-in-1-kannettava, joka tarjoaa sekä kannettavan tietokoneen että tabletin ominaisuudet.

Tämä kannettava tietokone on suunniteltu ammattikäyttöön, ja siinä on kestävä ja tyylikäs muotoilu. Sen näyttö on kääntyvä ja kosketusnäytöllä varustettu, mikä tekee siitä erittäin kätevän käyttää eri tarkoituksiin. HP EliteBook x360 1040 G6 on varustettu tehokkaalla suorittimella ja riittävällä muistilla, joka mahdollistaa sujuvan moniajoisuuden ja nopean suorituskyvyn.

HP EliteBook x360 1040 G6:ssa on myös monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pitkä akunkesto, jolla voit työskennellä pidempään ilman lataamista. Sen sisäänrakennettu turvallisuusominaisuudet, kuten sormenjälkitunnistin ja kasvojentunnistus, auttavat suojaamaan tietojasi ja pitämään ne turvassa.

Vaikka tämä kannettava tietokone tarjoaa paljon etuja, siinä voi olla myös joitain haittoja. Esimerkiksi sen hinta voi olla korkeampi kuin joillain vastaavilla kannettavilla tietokoneilla. Lisäksi sen näyttö saattaa olla herkkä naarmuille, joten sinun kannattaa käyttää suojakoteloa tai -kalvoa pitääksesi sen kunnossa.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook x360 1040 G6 on erinomainen valinta ammattikäyttöön tai vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat monipuolisen ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Sen tehokkaat ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat parhaan suorituskyvyn ja toiminnallisuuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)