Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G4

Tuotteen ydinmallina on HP EliteBook x360 1030 G4. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle tehokkuutta ja monipuolisuutta. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan ja helpon kuljettaa mukana.

HP EliteBook x360 1030 G4:ssä yhdistyy tyylikäs ulkonäkö ja korkealuokkaiset ominaisuudet. Sen Intel Core -prosessori takaa suorituskyvyn, joka vastaa monipuolisia tietokoneen käyttötarkoituksia. Lisäksi, tämä kannettava tietokone on varustettu riittävällä määrällä muistia ja tallennustilaa, jotta voit tallentaa tärkeät tiedostosi turvallisesti ja suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti.

HP EliteBook x360 1030 G4:ssä on myös 13 tuuman kosketusnäyttö, joka mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käytön. Sen korkea resoluutio takaa terävän ja selkeän kuvan. Kannettavassa tietokoneessa on myös pitkäkestoinen akku, joka mahdollistaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Plussat:
– Kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan
– Korkealuokkaiset ominaisuudet ja suorituskyky
– Kosketusnäyttö tarjoaa helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen
– Pitkäkestoinen akku takaa pitkän käyttöajan

Miinukset:
– Hintataso saattaa olla korkea

Kokonaisuutena HP EliteBook x360 1030 G4 on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta. Sen korkealuokkaiset ominaisuudet ja tyylikäs muotoilu varmistavat, että voit työskennellä tehokkaasti missä tahansa ympäristössä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)