Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G4

HP EliteBook x360 1030 G4 on erinomainen kannettava tietokone ammattikäyttöön. Tämä kannettava yhdistää tyylikkään muotoilun ja suorituskyvyn. HP EliteBook x360 1030 G4 on varustettu erittäin laadukkaalla näytöllä, jonka tarkkuus takaa terävän kuvanlaadun. Kompaktin kokonsa ansiosta tämä kannettava tietokone on helppo ottaa mukaan matkoille ja palavereihin.

HP EliteBook x360 1030 G4 -mallissa on tehokas suoritin, joka takaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn kaikissa tehtävissä. Valikoima erilaisia liitäntämahdollisuuksia, kuten HDMI, USB-C ja langaton internet-yhteys, helpottaa liittämistä eri laitteisiin. Tämä malli onkin erityisen hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat monipuolisia liitäntöjä ja haluavat yhdistää kannettavan tietokoneen helposti muihin laitteisiin.

HP EliteBook x360 1030 G4 tarjoaa myös erinomaisen näppäimistön, joka tekee kirjoittamisesta miellyttävää ja tehokasta. Taustavalaistu näppäimistö mahdollistaa käytön myös hämärissä tiloissa. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on erittäin luotettava akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook x360 1030 G4 on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta muotoilua, tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia liitäntämahdollisuuksia. Tällä kannettavalla tietokoneella varmistat tehokkaan työskentelyn missä tahansa ja milloin tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)