Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G3

HP EliteBook x360 1030 G3 on erittäin kehittynyt kannettava tietokone, joka tarjoaa upean monikäyttöisen suorituskyvyn ja joka soveltuu täydellisesti liikkuvalle ammattilaiselle. Tämä kannettava tietokone on osa HP:n arvostettua EliteBook-sarjaa, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään.

HP EliteBook x360 1030 G3:ssa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja huippuluokan teknologia. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin kannettavan, ja sen 13,3 tuuman Full HD -kosketusnäyttö tarjoaa selkeän ja tarkan kuvan. Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella ja riittävällä määrällä muistia, joten voit suorittaa vaativiakin tehtäviä helposti ja tehokkaasti.

HP EliteBook x360 1030 G3:lla on myös monia hienoja ominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja taustavalaistu näppäimistö, jotka tekevät siitä erittäin turvallisen ja miellyttävän käyttää. Lisäksi sen pitkä akunkesto varmistaa, että voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista.

HP EliteBook x360 1030 G3 tarjoaa myös erinomaisen liitettävyyden erilaisten porttien, kuten USB-C, HDMI ja microSD, ansiosta. Voit helposti yhdistää erilaiset laitteet ja lisälaitteet lisäten näin tuottavuuttasi.

Vaikka HP EliteBook x360 1030 G3 onkin erinomainen kannettava tietokone, siinä on myös joitain haittoja. Sen hinta saattaa olla hieman korkeampi verrattuna muihin malleihin, mutta tämä hintaero tulee laadun ja suorituskyvyn osalta ehdottomasti oikeutetuksi.

Yhteenvetona HP EliteBook x360 1030 G3 on loistava valinta ammattikäyttöön, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Sen laadukas muotoilu ja kätevät toiminnot tekevät siitä täydellisen kumppanin liikkuvalle ammattilaiselle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)