Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G3

Tuote: HP EliteBook x360 1030 G3

Kuvaus:
HP EliteBook x360 1030 G3 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa monipuolisen käyttökokemuksen ja tehokkaan suorituskyvyn. Tämä kompakti ja tyylikäs kannettava sopii erinomaisesti liikkuvaan työskentelyyn ja tarjoaa samalla luotettavuutta ja turvallisuutta.

HP EliteBook x360 1030 G3:ssa yhdistyvät huippuluokan laatu ja monikäyttöisyys. Sen taustavalaistulla kosketusnäytöllä ja 360 asteen käännettävyydellä voit helposti vaihtaa kannettavan ja tablettitilan välillä. Intel Core i7 -suoritin takaa tehokkaan suorituskyvyn ja nopean toiminnan eri tehtävissä.

Tämä kannettava tietokone on myös erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan mihin tahansa. Sen pitkäkestoinen akku takaa, että voit työskennellä koko päivän ilman huolta akun loppumisesta.

HP EliteBook x360 1030 G3:ssa on myös useita turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja kasvojentunnistus, jotka varmistavat tietojesi suojan. Lisäksi kannettavassa on laaja valikoima liitäntöjä ja nopea SSD-tallennustila, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tehokkaan tiedon tallennuksen.

Oli tarpeesi sitten liikkuva tuottavuus, monipuolisuus tai tietoturva, HP EliteBook x360 1030 G3 täyttää odotuksesi. Luota tähän huippuluokan kannettavaan tietokoneeseen ja saat työvälineen, joka tekee päivittäisestä työskentelystäsi sujuvaa ja tehokasta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)