Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G3

Tuote, jonka tiedot on löydettävissä antamastasi URL-osoitteesta, on HP EliteBook x360 1030 G3. HP on tunnettu ja arvostettu brändi tietokonemarkkinoilla. EliteBook-sarja on suunniteltu ammattilaisille ja tarjoaa kestävyyttä ja suorituskykyä. x360 viittaa tämän kannettavan tietokoneen kykyyn kääntyä 360 astetta, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä perinteisen kannettavan tietokoneen lisäksi myös pöytätietokoneena tai tabletina.

HP EliteBook x360 1030 G3 on varustettu laadukkailla ominaisuuksilla, jotka vastaavat ammattilaisten tarpeisiin. Sen tehokas suoritin ja riittävästi muistia varmistavat sujuvan suorituskyvyn ja käyttökokemuksen. Kannettavassa on myös laadukas näyttö, joka toistaa värit tarkasti ja tarjoaa hyvän kuvanlaadun. Lisäksi se on varustettu turvallisuustoiminnoilla, kuten sormenjälkitunnistimella ja TPM-siruturvaluokalla, mikä takaa tietojesi turvallisuuden.

HP EliteBook x360 1030 G3:n kompakti muotoilu ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti liikuteltavan ja sopivan mukaan otettavaksi. Akunkesto on myös hyvä, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista. Tämä tekee siitä ihanteellisen niille, jotka liikkuvat usein ja tarvitsevat luotettavan työvälineen matkalle.

Korkealaatuinen rakennusmateriaali, elegantti muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät HP EliteBook x360 1030 G3:sta houkuttelevan vaihtoehdon ammattikäyttöön. Se tarjoaa käyttäjälle monipuolisuutta, suorituskykyä ja luotettavuutta, jotka ovat välttämättömiä tuottavalle työlle nykypäivän vaativissa työympäristöissä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)