Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G3

Tuote: HP EliteBook x360 1030 G3

HP EliteBook x360 1030 G3 on laadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa monipuolisen käyttökokemuksen. Tämän HP:n huippuluokan mallin avulla voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia samalla tyylikkäästä muotoilusta.

EliteBook x360 1030 G3 -mallissa yhdistyvät luotettavuus, suorituskyky ja monipuolisuus. Sen tehokas suoritin takaa sulavan toiminnan ja nopean suorituskyvyn. Kannettavassa on laajat tallennustilavaihtoehdot, joten voit tallentaa kaikki tiedostosi ja dokumenttisi turvallisesti ja helposti.

HP EliteBook x360 1030 G3:n 13,3 tuuman Full HD -kosketusnäyttö tarjoaa elävän kuvanlaadun ja tarkan väritoiston. Näyttö tukee myös kynäkäyttöä, joten voit tehdä tarkkoja merkintöjä ja piirustuksia. Kannettava tietokone on erittäin kevyt ja kannettava, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin matkoilla ja työskentelyssä liikkeellä.

HP on tunnettu laadukkaista kannettavista tietokoneistaan, ja EliteBook-sarja edustaa yhtiön parasta osaamista. Tämä malli, x360 1030 G3, on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, mutta se sopii myös vaativiin tehtäviin ja vaativalle käyttäjälle.

HP EliteBook x360 1030 G3:ssa on monia plussia, kuten laadukas näyttö, tehokas suoritin ja monipuoliset tallennusvaihtoehdot. Lisäksi sen keveys ja kannettavuus tekevät siitä helposti mukana kulkevan ratkaisun.

Kuitenkin, on hyvä ottaa huomioon, että tämän tietokoneen hinta voi olla korkeampi verrattuna muihin malleihin markkinoilla. Lisäksi tietyt ominaisuudet tai liitännät eivät ehkä vastaa kaikkien käyttäjien tarpeita.

Kokonaisuutena HP EliteBook x360 1030 G3 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tyylikästä ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa monipuolisuutta ja luotettavuutta. Huippuluokan ominaisuuksiensa ansiosta tämä malli vastaa vaativimpienkin käyttäjien tarpeita.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)