Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook x360 1030 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook x360 1030 G2

HP EliteBook x360 1030 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on monipuolinen ja kestävä laite, joka sopii erinomaisesti liikkuvalle työntekijälle. Tämä kannettava tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin vaativiin tehtäviin. Sen avulla voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti ja suorittaa monimutkaisia tehtäviä helposti. HP EliteBook x360 1030 G2 on myös erittäin turvallinen, sillä se sisältää monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistimen ja TPM-sirun. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja monipuolisen tietokoneen työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)