Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook Revolve 810 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook Revolve 810 G2

HP EliteBook Revolve 810 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, ja sen avulla voit työskennellä missä tahansa. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä helposti ja nopeasti. Sen avulla voit myös käyttää erilaisia ohjelmistoja ja sovelluksia, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelijoille, insinööreille ja muille teknisille ammattilaisille. HP EliteBook Revolve 810 G2 on erittäin luotettava ja kestävä, joten voit olla varma, että se kestää pitkään ja toimii moitteettomasti. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka sopii liikkuvalle ammattilaiselle, HP EliteBook Revolve 810 G2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)