Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook Folio 1040 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook Folio 1040 G3

HP EliteBook Folio 1040 G3 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvalle ammattilaiselle. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen avulla voit käyttää erilaisia ohjelmia ja sovelluksia samanaikaisesti ilman hidastumista. HP EliteBook Folio 1040 G3 on myös erittäin turvallinen, sillä siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, HP EliteBook Folio 1040 G3 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)