Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G8

HP EliteBook 850 G8 on upea, tyylikkäästi muotoiltu kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja luotettavuuden vaativiin työtehtäviin. Tämä uusin EliteBook-malli tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia ja innovatiivista teknologiaa, jotka helpottavat työskentelyäsi päivittäin.

HP EliteBook 850 G8 on varustettu huippuluokan komponenteilla ja tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn. Tehokas Intel-prosessori varmistaa nopean ja sulavan toiminnan kaikissa työtilanteissa. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on runsaasti tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi.

Tämän HP EliteBookin upea näyttö tarjoaa terävän ja tarkan kuvan, joka tekee työskentelystäsi miellyttävää. Voit nauttia suuresta katselukokemuksesta ja tarkasta väritoistosta, mikä tekee tästä kannettavasta tietokoneesta loistavan valinnan graafiselle suunnittelulle, valokuvaamiselle ja videoiden editoimiselle.

HP EliteBook 850 G8:n ergonominen näppäimistö takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Taustavalaistu näppäimistö mahdollistaa mukavan työskentelyn myös huonossa valaistuksessa. Lisäksi tämä kannettava tietokone on kevyt ja siro, joten voit helposti ottaa sen mukaasi minne tahansa.

Työskenteletkö paljon liikkeellä? Ei hätää, HP EliteBook 850 G8 tarjoaa pitkän akunkeston, joten voit työskennellä koko päivän ilman huolta lataamisesta. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet, joten voit vaivattomasti yhdistää ulkoiset laitteet ja lisävarusteet.

HP EliteBook 850 G8 on täydellinen valinta ammattikäyttöön. Sen suorituskyky, luotettavuus ja viimeisimmät ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen työvälineen. Hanki HP EliteBook 850 G8 ja nauti laadukkaasta ja tehokkaasta kannettavasta tietokoneesta, joka vastaa vaativiinkin tarpeisiisi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)