Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G8

HP EliteBook 850 G8 on tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa loistavia ominaisuuksia ja suorituskykyä. Tämä malli on osa suosittua EliteBook-sarjaa, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään.

HP EliteBook 850 G8:ssa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen teknologia. Sen vankka ja kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän. Kannettavan 15,6 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa selkeän kuvanlaadun ja elävät värit.

Tämän mallin suorituskykyä tukee tehokas Intel-prosessori, joka takaa nopean toiminnan ja sujuvan multitaskauksen. Laajennettavan RAM-muistin ansiosta voit käsitellä suuria tiedostoja ja ajaa vaativia ohjelmistoja ilman hidasteluja.

HP EliteBook 850 G8:ssa on myös monipuoliset liitännät, kuten USB-C- ja HDMI-portit, joiden avulla voit yhdistää laitteeseen lisälaitteita ja näytöt helposti. Lisäksi tässä mallissa on integroitu web-kamera ja mikrofoni, joiden avulla voit osallistua videopuheluihin ja kokouksiin sujuvasti.

HP EliteBook 850 G8 sopii loistavasti niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan rientoihin. Sen kehittynyt tietoturvaominaisuudet, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru, tarjoavat suojaa arkaluonteisille tiedoillesi.

Lyhyesti sanottuna HP EliteBook 850 G8 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen uusimmat ominaisuudet takaavat sujuvan työskentelyn ja viihdekokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)