Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G6

HP EliteBook 850 G6 on ammattilaisten suosima huippuluokan kannettava tietokone. Tämä HP-laitteisto tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja tehokkuuden kaikille liiketoimintatarpeille.

HP EliteBook 850 G6:ssa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka kestää päivittäistä käyttöä. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin, joka mahtuu helposti laukkuun tai reppuun.

Kannettavan suorituskykyyn vaikuttaa sen tehokas prosessori, joka tarjoaa nopeaa toimintaa ja sujuvaa multitaskingia. Lisäksi sen suuri näyttö takaa selkeän katselukokemuksen ja tarkat yksityiskohdat.

HP EliteBook 850 G6:n avulla voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä vaivattomasti ja keskittyä olennaiseen. Sen laaja tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa tiedostoille ja ohjelmille.

Kannettavassa on myös useita käteviä ominaisuuksia, kuten pitkäkestoinen akku, joka pitää sinut tuottavana koko päivän. Lisäksi sen ergonominen näppäimistö mahdollistaa mukavan ja tarkan kirjoittamisen.

HP EliteBook 850 G6 on luotettava valinta, joka tarjoaa erinomaiset suorituskykyominaisuudet ja monipuoliset ominaisuudet. Se on täydellinen valinta ammattikäyttöön ja vaativiin tehtäviin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)