Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G6

HP EliteBook 850 G6 on kehittynyt ja suorituskykyinen kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ammattikäyttöön. Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, se on kestävä ja luotettava työtoveri.

HP EliteBook 850 G6:n muotoilu on tyylikäs ja ammattimainen. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin kannettavan ja helpon kuljettaa mukana. Kannettavassa on selkeä ja kirkas 12 tuuman näyttö, joka tarjoaa tarkan ja terävän kuvan.

Tämä HP EliteBook -malli on varustettu tehokkaalla suorittimella ja suurella määrällä RAM-muistia, mikä tekee siitä nopean ja optimoidun tehtävien suorittamiseen. Siinä on myös runsaasti tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi.

HP EliteBook 850 G6:lla on myös useita yhteysoptioita, kuten USB-portit, HDMI-liitäntä ja langaton Wi-Fi, jotta voit yhdistää sen helposti muihin laitteisiin ja verkkoihin. Sen kestävä akku tarjoaa pitkän käyttöajan, joten voit työskennellä häiriöttä ilman tarvetta lataamiselle.

Tämä HP EliteBook -malli sopii erinomaisesti ammattikäyttöön ja vaativiin tehtäviin. Sen luotettavuus ja suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan liikematkailijoille ja yrityskäyttäjille.

Jos etsit luotettavaa, suorituskykyistä ja kannettavaa tietokonetta, HP EliteBook 850 G6 on täydellinen valinta. Se tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia ja erinomaista suorituskykyä työtehtäviisi ilman kompromisseja.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)