Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 850 G6 – i7-8565U/16/512SSD/15/FHD/W11P/A2
HP Elitebook 850 G6 – i7-8565U/16/512SSD/15/FHD/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
629 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G6

HP EliteBook 850 G6 on huippuluokan kannettava tietokone HP:ltä. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden vaativille käyttäjille. EliteBook 850 G6:ssa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka sopii täydellisesti ammattikäyttöön.

Kannettavan tärkein ominaisuus on sen korkealaatuinen näyttö. HP EliteBook 850 G6:ssa on 15,6 tuuman Full HD -näyttö, joka tarjoaa terävän kuvan ja eloisat värit. Näytön suuren koon ansiosta voit nauttia multimedian sisällöstä ja työskennellä tehokkaasti useilla ohjelmilla samanaikaisesti.

Tämän mallin suorituskyky perustuu tehokkaaseen Intel Core -prosessoriin, joka takaa nopean toiminnan ja sujuvan multitaskauksen. Kannettavassa on myös runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi turvallisesti.

HP EliteBook 850 G6:ssa on myös monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten taustavalaistu näppäimistö ja tarkka kosketuslevy. Lisäksi kannettavassa on useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C, HDMI ja Ethernet-portti, joten voit liittää helposti erilaisia laitteita.

Vaikka HP EliteBook 850 G6 on erinomainen kannettava, siinä on myös muutamia miinuksia. Ensinnäkin, kannettava on melko painava, mikä voi hankaloittaa sen kuljettamista mukana. Lisäksi akun kesto voisi olla parempi, erityisesti intensiivisessä käytössä.

Yhteenvetona HP EliteBook 850 G6 on laadukas ja luotettava kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja hyvän käyttökokemuksen. Se sopii erityisesti ammattikäyttöön, mutta voi olla raskas kuljettaa mukana. Akun kesto voisi myös olla parempi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)