Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on erittäin suorituskykyinen kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja siinä on laadukas rakennuslaatu. HP EliteBook -sarja on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään.

HP EliteBook 850 G5:ssa on tehokas suoritin, joka takaa nopean ja sulavan toiminnan. Kannettavassa on myös runsaasti muistia, mikä mahdollistaa useiden sovellusten samanaikaisen käytön ilman hidastumista. Sen ansiosta voit tehdä tehokkaasti monia tehtäviä, kuten valokuva- ja videonmuokkausta tai pelaamista.

Kannettavassa on myös laadukas näyttö, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkan värin toiston. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan, jos työsi vaatii tarkkaa ja selkeää kuvaa.

HP EliteBook 850 G5:ssa on myös monia käteviä ominaisuuksia. Siihen kuuluu esimerkiksi langaton internetyhteys, joka mahdollistaa nopean ja helpon yhteyden muuhun verkkoon. Lisäksi siinä on USB-portteja, joiden avulla voit liittää helposti erilaisia laitteita, kuten tulostimia tai ulkoisia kiintolevyjä.

Vaikka HP EliteBook 850 G5 on erinomainen kannettava tietokone monella tavalla, siinä on myös muutamia haittapuolia. Se on hieman raskas, mikä voi haitata sen liikuteltavuutta. Lisäksi sen akunkesto ei välttämättä ole paras mahdollinen, joten jos käytät sitä pitkiä aikoja ilman pistorasiaan liitettynä, saatat joutua lataamaan akun useammin.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että HP EliteBook 850 G5 on erittäin korkealaatuinen ja tehokas kannettava tietokone. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laadukkaan näytön. Vaikka siinä on joitain haittapuolia, se on silti loistava valinta, jos etsit luotettavaa ja suorituskykyistä työkumppania.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)