Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on korkealaatuinen ja suorituskykyinen kannettava tietokone. Tämä malli tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät siitä täydellisen valinnon ammattikäyttöön.

HP EliteBook 850 G5:ssä on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka sopii vaativaan työympäristöön. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen. Laadukas näyttö tarjoaa kirkkaat ja terävät kuvat, jotka tekevät työskentelystä miellyttävää.

Tämän kannettavan tietokoneen tehokas suoritin takaa nopean ja tehokkaan toiminnan. HP EliteBook 850 G5:ssä on riittävästi muistia ja tallennustilaa, jotta voit käsitellä suuria tiedostoja ja suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti ilman ongelmia. Lisäksi siinä on pitkä akunkesto, joka takaa, että voit työskennellä koko päivän ilman tarvetta ladata sitä.

HP on tunnettu luotettavista ja kestävistä laitteistaan, ja tämä EliteBook-malli ei ole poikkeus. Se on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Lisäksi siinä on turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru, jotka suojaavat tietosi ja varmistavat yksityisyytesi.

HP EliteBook 850 G5 on erinomainen valinta ammattikäyttöön tarjoamalla korkealaatuisia ominaisuuksia ja luotettavaa suorituskykyä. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn ja auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)