Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on kannettava tietokone, jonka tarjoaa yritys HP. Tämä malli on viides sukupolvi HP EliteBook 850 -sarjasta. Kannettavan tietokoneen mallinnumero on 850 G5. HP EliteBook 850 G5 on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, ja se tarjoaa korkeatasoista suorituskykyä ja luotettavuutta.

HP EliteBook 850 G5 -kannettavassa tietokoneessa on tyylikäs ja kestävä muotoilu. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja kestävän vaihtoehdon liikematkailijoille ja yrityskäyttäjille. Kannettavan tietokoneen ohut ja kevyt rakenne mahdollistaa helpon kuljettamisen ja työskentelyn missä tahansa.

Suorituskyvyn osalta HP EliteBook 850 G5 tarjoaa voimakkaan suorituskyvyn, joka vastaa vaativia liiketoiminnan tarpeita. Se on varustettu Intelin tehokkailla prosessoreilla, jotka mahdollistavat nopean suorituskyvyn ja sulavan multitaskingin. Tämän lisäksi kannettavassa tietokoneessa on riittävästi tallennustilaa ja muistia, jotta voit tallentaa ja käsitellä suuria tiedostoja ja sovelluksia.

HP EliteBook 850 G5:ssä on myös erinomaiset liitettävyysominaisuudet, kuten USB-portit, HDMI-liitäntä ja langaton verkkoyhteys. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit helposti liittää ulkoisia laitteita ja laajentaa työskentelymahdollisuuksiasi.

HP EliteBook 850 G5 on erinomainen valinta yrityksille ja ammattilaisille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen kestävä rakenne ja korkeatasoinen suorituskyky varmistavat tehokkaan ja luotettavan työskentelyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)