Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on suorituskykyinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja huippuluokan ominaisuuksia vaativaan käyttöön. Sen ohut ja tyylikäs muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana ja sopii täydellisesti liikkuvalle ammattilaiselle.

EliteBook 850 G5:ssä yhdistyvät laadukas rakenne ja tehokas suorituskyky. Sen 17-tuumainen näyttö tarjoaa miellyttävän katselukokemuksen ja tarkat värit. Tehokas Intel-prosessori takaa ripeän suorituskyvyn ja sujuvan multitaskingin. Lisäksi 16 GB RAM-muisti mahdollistaa nopean tiedonkäsittelyn ja sujuvan toiminnan.

HP EliteBook 850 G5:ssä on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen työvälineen. Sen ergonominen näppäimistö tarjoaa mukavan kirjoituskokemuksen ja taustavalaistus helpottaa työskentelyä hämärässä valaistuksessa. Lisäksi se on varustettu monipuolisilla liitännöillä, kuten USB-C- ja HDMI-liitännöillä, joiden avulla voit liittää helposti erilaisia laitteita.

HP EliteBook 850 G5:n pitkä akkukesto takaa, että voit työskennellä koko päivän ilman lataustaukoja. Lisäksi sen kestävä rakenne ja HP:n luotettavuustakuu tekevät siitä luotettavan valinnan liikkuvalle ammattilaiselle.

Yhteenvetona HP EliteBook 850 G5 on luotettava ja tehokas kannettava tietokone, joka tarjoaa vaativiin tarpeisiin sopivan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden. Sen huippuluokan ominaisuudet, tyylikäs muotoilu ja pitkä akkukesto tekevät siitä erinomaisen työvälineen työskentelyyn missä tahansa ympäristössä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)