Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on suorituskykyinen ja luotettava kannettava tietokone. Tässä mallissa yhdistyvät HP:n laatu ja kestävyys sekä tehokkaat ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajallekin.

HP EliteBook 850 G5:ssä on tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne. Se on varustettu 15,6 tuuman Full HD -näytöllä, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkan väritoiston. Kannettavassa on myös tehokas neljännen sukupolven Intel Core i5 -prosessori, joka takaa sujuvan suorituskyvyn ja nopeat toiminnot.

Lisäksi HP EliteBook 850 G5:ssä on 8 gigatavua RAM-muistia, joka mahdollistaa useiden ohjelmien ja sovellusten samanaikaisen käytön. Kannettava tietokone toimii kätevästi ja nopeasti myös suurten tiedostojen käsittelyssä, kiitos sen 256 gigatavun SSD-kiintolevyn.

Turvallisuus on tärkeä osa HP EliteBook 850 G5:tä. Siinä on integroitu sormenjälkilukija sekä IR-webkamera, jotka tarjoavat helpon ja turvallisen sisäänkirjautumisen. Tietojen turvaamiseksi kannettavassa on myös TPM 2.0 -siru ja HP Sure Start -toiminto, joka suojaa käyttöjärjestelmän ja tietojen eheyden.

HP EliteBook 850 G5 on myös erittäin kannettava. Se painaa vain 1,78 kilogrammaa, joten se on helppo ottaa mukaan matkalle tai kokouksiin. Akunkesto on huippuluokkaa, joten voit luottaa siihen, että kannettava pysyy toimintakunnossa pitkänkin päivän ajan ilman lataamista.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 850 G5 on laadukas, luotettava ja tehokas kannettava tietokone. Sen tyylikäs muotoilu, tehokas suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan niin ammattikäyttöön kuin vapaa-ajallekin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)