Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on tehokas ja monipuolinen kannettava tietokone. Tämä laite tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja kestävän rakenteen ammattikäyttöön. HP:n korkealaatuinen suunnittelu ja kestävät materiaalit tekevät tästä kannettavasta luotettavan työvälineen, joka kestää päivittäistä käyttöä.

EliteBook 850 G5:ssä on tarkka ja kirkas 13 tuuman näyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen ja tukee korkealaatuista mediaesitystä. Tehokas prosessori varmistaa, että kaikki tehtävät suoritetaan nopeasti ja tehokkaasti. 8GB muisti mahdollistaa moniajoon ja sujuvaan työskentelyyn.

Ulkoisesti HP EliteBook 850 G5 erottuu tyylikkäästä muotoilustaan. Ohut ja kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana, olitpa sitten matkalla tai työpaikalla. Lisäksi laitteessa on turvallisuustoimintoja, kuten sormenjälkitunnistus ja TPM-tietoturvapiiri, jotka varmistavat, että tiedot säilyvät turvassa.

HP EliteBook 850 G5 on ihanteellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Se yhdistää korkealaatuisen suunnittelun, vahvan suorituskyvyn ja käyttömukavuuden tyylikkääseen pakettiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)