Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä malli kuuluu HP:n EliteBook-sarjaan, mikä tarkoittaa luotettavaa ja kestävää rakennetta sekä korkealuokkaista suorituskykyä.

HP EliteBook 850 G5:ssa yhdistyvät tehokas suoritin, suuri määrä muistia ja nopea tallennustila, joten se soveltuu mainiosti vaativiin tehtäviin, kuten monimutkaisten ohjelmien suorittamiseen tai kuvankäsittelyyn. Laite on varustettu Intelin prosessorilla, joka takaa sulavan ja tehokkaan käyttökokemuksen.

Tämän HP EliteBookin 15,6 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa tarkat ja eloisat värit sekä laajan katselukulman. Näyttö tukee myös kosketustoimintoja, mikä tekee siitä entistä monipuolisemman käytettävyyden kannalta.

HP EliteBook 850 G5:ssa on myös useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB 3.1 -portit, HDMI-liitäntä ja Ethernet-portti. Näiden avulla voit liittää helposti erilaisia laitteita, kuten ulkoiset näytöt, tulostimet tai langattomat näppäimistöt.

Tämän HP-kannettavan etuna on myös sen ergonominen näppäimistö, joka takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen pitkienkin sessioiden aikana. Laitteessa on myös sisäänrakennettu tietoturvaominaisuus, kuten sormenjälkitunnistin tai kasvojentunnistus, joka varmistaa, että tietosi ja tiedostosi pysyvät turvassa.

HP EliteBook 850 G5 on varmasti loistava valinta, jos tarvitset luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan tietokoneen. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin opiskelukäyttöönkin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)