Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone HP:ltä. Tämä malli tarjoaa käyttäjälle korkean suorituskyvyn ja erinomaisen suorituskyvyn. HP EliteBook 850 G5:ssä on tarkka ja kirkas 15,6 tuuman Full HD -näyttö, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattikäyttöön tai vaativiin työtehtäviin.

Kannettavan tietokoneen suorituskyvystä vastaa tehokas Intel Core i5 -prosessori, joka takaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Laite on varustettu myös riittävällä määrällä keskusmuistia ja tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tiedostosi ja sovelluksesi ilman ongelmia.

HP EliteBook 850 G5:n tyylikäs ja kestävä rakenne tekee siitä täydellisen valinnan liikkuville ammattilaisille. Kannettavalla on myös useita käteviä ominaisuuksia, kuten ergonominen näppäimistö ja sisäänrakennettu sormenjälkilukija, joka parantaa tietoturvaa ja helpottaa kirjautumista.

Vaikka HP EliteBook 850 G5:ssä on monia myönteisiä ominaisuuksia, on myös tärkeää mainita muutama haittapuoli. Kannettava ei välttämättä sovellu kaikille budjeteille, sillä se on korkealaatuinen tuote, jossa on hintalappu. Lisäksi kannettavan akunkesto voi vaihdella käyttötavan mukaan, joten pitkän akunkeston takaamiseksi on suositeltavaa pitää laturi mukana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP EliteBook 850 G5 on erinomainen valinta ammattikäyttöön tai vaativiin työtehtäviin. Sen suorituskyky, tyylikäs rakenne ja kätevät ominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin päivittäisille työtehtäville.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)