Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

Tuote: HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on korkean suorituskyvyn kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavuutta ja suorituskykyä vaativille käyttäjille. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu ammattikäyttöön ja se soveltuu erinomaisesti yrityskäyttöön tai tehokasta suorituskykyä vaativiin tehtäviin.

HP EliteBook 850 G5:ssä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tekevät siitä kestävän ja luotettavan. Kannettava on varustettu 15,6 tuuman Full HD -näytöllä, joka tarjoaa tarkan ja kirkkaan kuvan. Näyttö on myös energiatehokas, mikä auttaa pidentämään akun kestoa.

Suorituskyvyltään HP EliteBook 850 G5 on erinomainen. Siinä on tehokas Intel Core i5 -suoritin, joka tarjoaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Kannettava tietokone on varustettu myös riittävällä määrällä muistia ja tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti.

HP EliteBook 850 G5:ssä on myös monia käytännöllisiä toimintoja, jotka tekevät siitä helppokäyttöisen ja mukavan käyttää. Esimerkiksi sen taustavalaistu näppäimistö mahdollistaa tehokkaan työskentelyn myös hämärässä valaistuksessa. Lisäksi kannettavassa on monia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joiden avulla voit liittää erilaisia laitteita.

HP EliteBook 850 G5 on yksi markkinoiden huippuluokan kannettavista tietokoneista. Sen tyylikäs muotoilu, korkean suorituskyvyn ominaisuudet ja kestävyys tekevät siitä erinomaisen valinnan ammattikäyttäjille ja vaativille käyttäjille. Olitpa sitten töissä toimistossa, kokouksessa tai matkoilla, HP EliteBook 850 G5 tarjoaa sinulle tarvitsemasi suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)