Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Tyylipuhtaassa muotoilussa yhdistyy kestävä rakenne ja korkealaatuinen suorituskyky. Tämän kannettavan tietokoneen avulla voit suorittaa vaativimmatkin tehtävät vaivattomasti.

HP EliteBook 850 G5:ssä on 15,6 tuuman Full HD -näyttö, joka tarjoaa kirkkaan ja selkeän kuvanlaadun. Sen tarkka IPS-paneeli takaa laajan katselukulman, joten voit nauttia elävästä kuvasta mistä tahansa kulmasta. Näytön antiheijastava pinnoite vähentää heijastuksia ja tekee näytön katselusta miellyttävää myös kirkkaassa valaistuksessa.

Tämä EliteBook-malli on varustettu tehokkaalla Intel Core i7 -suorittimella, joka takaa saumattoman suorituskyvyn kaikissa tehtävissäsi. Tehtävästä riippumatta, voit luottaa tähän kannettavaan tietokoneeseen suorittamaan työt nopeasti ja tehokkaasti. Suuri tallennustila mahdollistaa tiedostojen säilyttämisen paikallisesti.

HP EliteBook 850 G5:ssä on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten taustavalaistu näppäimistö, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn myös pimeässä ympäristössä. Lisäksi kannettava on varustettu monipuolisilla liitännöillä, joten voit liittää helposti lisälaitteita ja laajentaa työskentelymahdollisuuksia.

Vaikka tämä kannettava tietokone on erittäin tehokas, se on myös kevyt ja helppo ottaa mukaan liikkeelle. Kestävä rakenne takaa luotettavuuden ja pitkän käyttöiän.

HP EliteBook 850 G5 on täydellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa työskentelyyn ja viihteeseen. Sen moderneilla ominaisuuksilla ja korkealuokkaisella suorituskyvyllä se vastaa vaativimpienkin käyttäjien tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)