Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 on kestävä ja suorituskykyinen kannettava tietokone. Tämä HP:n malli tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet.

HP EliteBook 850 G5:ssä yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas suoritin. Kannettavassa on Intelin 8. sukupolven Core i5 -prosessori, joka takaa nopeat laskentatehot ja sulavan käyttökokemuksen.

Kannettavan suuri 15,6 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa tarkkaa ja selkeää kuvaa. Sen avulla voit esimerkiksi työskennellä tehokkaasti useiden ohjelmien kanssa tai nauttia viihdesisällöistä korkealaatuisena.

HP EliteBook 850 G5:ssä on myös riittävästi tallennustilaa, sillä se on varustettu 256 gigatavun SSD-levyllä. Tämä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja sovellusten käynnistyksen. Lisäksi kannettavassa on 16 gigatavua RAM-muistia, joka takaa sulavan ja tehokkaan suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

Tämän kannettavan monet plussat ovat sen kestävyys, monipuoliset liitännät ja pitkä akunkesto. Sen kestävä rakenne suojaa sitä kolhuilta ja tärinältä ja tekee siitä luotettavan kumppanin niin työmatkoille kuin kokoustiloihin.

HP EliteBook 850 G5 -mallissa on myös lukuisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C-, HDMI- ja Ethernet-portit. Tämä mahdollistaa laitteiden helpon liittämisen ja yhteysnopeuden säilymisen.

Valitettavasti tässä mallissa ei ole erillistä näytönohjainta, joten raskaiden grafiikkatehtävien suorittaminen saattaa olla haastavaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP EliteBook 850 G5 on luotettava ja monipuolinen kannettava tietokone. Sen suorituskyky ja laadukas näyttö tarjoavat tehokkaan työskentelykokemuksen. Kestävä rakenne, monipuoliset liitännät ja pitkä akunkesto tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin opiskelukäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)