Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/A2
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/B1
HP EliteBook 850 G5 – i5-8250U/8/256SSD/15/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
429 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 850 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 850 G5

HP EliteBook 850 G5 kannettava on korkealaatuinen ja luotettava työkumppani. Tämä kannettava tietokone tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia, jotka nostavat tuottavuuden uudelle tasolle.

HP EliteBook 850 G5:n 14 tuuman näyttö tarjoaa tarkan kuvanlaadun ja suuremman työtilan, joka helpottaa multitaskailua. Kannettava on varustettu Intel Core -sarjan suorittimella, joka takaa sulavan toiminnan ja nopeat latausajat.

Tämä malli on suunniteltu kestämään vaativissa työolosuhteissa. Sen vankka rakenne ja kestävät materiaalit tekevät siitä erittäin luotettavan valinnan. Lisäksi EliteBook 850 G5:ssa on kytkettävä infrapunakamera, joka tarjoaa turvallisen ja kätevän kirjautumisen järjestelmiin.

HP EliteBook 850 G5:n akunkesto on erinomainen, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä pitkiä aikoja ilman huolta lataamisesta. Lisäksi tässä kannettavassa on useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C-, HDMI- ja Ethernet-portit, joiden avulla voit liittää laitteen helposti muihin laitteisiin.

Kokonaisuutena HP EliteBook 850 G5 on luotettava, kestävä ja tehokas kannettava tietokone, joka täyttää ammattilaisten tarpeet. Sen laadukas suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan työkäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)