Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G9 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G9

HP EliteBook 840 G9 on laadukas kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli on osa suosittua HP EliteBook -sarjaa ja se on suunniteltu vaativille käyttäjille, kuten yritysammattilaisille.

HP EliteBook 840 G9:ssä yhdistyvät uusimmat teknologiat ja kestävä rakenne. Kannettavan korkealaatuinen viimeistely sekä ohut ja kevyt muotoilu tekevät siitä helpon kuljettaa mukana. Intel-prosessorin ansiosta tämä kannettava tietokone tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, ja sen suuri tallennustila mahdollistaa monipuolisen tiedon säilyttämisen.

HP EliteBook 840 G9 sisältää myös useita käteviä ominaisuuksia, kuten tehokkaan akun, joka tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Lisäksi sen takaisinvalaistu näppäimistö mahdollistaa helpon ja mukavan käytön myös huonossa valaistuksessa.

Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti liikkuvan työskentelyn tarpeisiin ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn kaikissa tilanteissa. HP EliteBook 840 G9 on ihanteellinen valinta vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän tietokoneen työtehtäviinsä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)