Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G8

HP EliteBook 840 G8 on erinomainen valinta ammattikäyttöön tarkoitettujen kannettavien joukossa. Tämä tehokas ja luotettava kannettava tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet.

HP EliteBook 840 G8 -kannettavassa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja kestävät materiaalit. Kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Sen laadukas näyttö takaa tarkan ja eläväisen kuvanlaadun, olit sitten työskentelemässä tai viihdyttämässä itseäsi.

Tämän mallin suorituskykyä tukee tehokas prosessori, joka takaa nopean toiminnan ja saumattoman moniajotyöskentelyn. Lisäksi siinä on runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi helposti saatavilla.

HP EliteBook 840 G8 tarjoaa myös monia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-portit, HDMI-liitännän ja langattoman verkkoyhteyden. Tämä tekee siitä erittäin kätevän työskennellessäsi erilaisten laitteiden kanssa.

Vaikka HP EliteBook 840 G8 tarjoaa monia etuja, on myös tärkeää huomata muutamia haittoja. Sen korkea hinta voi olla este joillekin käyttäjille, ja sitä voi olla vaikea saada matalalla budjetilla. Lisäksi sen akunkesto ei välttämättä ole paras mahdollinen, mikä voi vaatia säännöllistä lataamista pitkän päivän aikana.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 840 G8 on erinomainen valinta yrityskäyttöön tai vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Sen tyylikäs muotoilu, monipuoliset ominaisuudet ja hyvä suorituskyky tekevät siitä erinomaisen sijoituksen ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)