Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G8

HP EliteBook 840 G8 on huippuluokan kannettava tietokone, jonka tarjoaa tunnettu ja luotettava valmistaja HP. Tämä malli on osa arvostetun EliteBook-sarjan uusinta sukupolvea, ja se tarjoaa monia loistavia ominaisuuksia ja toimintoja.

HP EliteBook 840 G8:ssa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka kestää päivittäistä käyttöä ja matkustamista. Sen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä erittäin kannettavan ja helpon kuljettaa mukana missä tahansa.

Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla suorittimella, jonka ansiosta se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan käyttökokemuksen. Korkearesoluutioinen näyttö tuottaa teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia, joten voit nauttia upeasta kuvanlaadusta työskennellessäsi tai rentoutuessasi.

HP EliteBook 840 G8 sisältää myös monia turvallisuustoimintoja, kuten sormenjälkitunnistuksen ja TPM-sirut. Tämä takaa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ja suojelun.

Plussat:
– Huippuluokan suorituskyky
– Kestävä ja kannettava muotoilu
– Terävä ja korkearesoluutioinen näyttö
– Monipuoliset turvallisuustoiminnot

Miinukset:
– Saatat joutua maksamaan hieman enemmän laadukkaasta suorituskyvystä ja kestävyydestä

HP EliteBook 840 G8 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen monipuoliset ominaisuudet ja suorituskyky takaavat sujuvan ja miellyttävän käyttökokemuksen sekä työssä että vapaa-ajalla.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)