Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G8

HP EliteBook 840 G8 on kannettava tietokone, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Sen avulla voit suorittaa monimutkaisiakin tehtäviä tehokkaasti ja luotettavasti. HP:n laadukas suunnittelu yhdistyy tässä mallissa tehokkuuteen ja kannettavuuteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin työ- kuin opiskelukäyttöön. HP EliteBook 840 G8 sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka arvostavat suorituskykyä ja luotettavuutta. Kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti kannettavan ja kätevän kumppanin päivittäisessä työskentelyssä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)