Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G8

HP EliteBook 840 G8 on erittäin laadukas kannettava tietokone. Se on osa HP:n arvostettua EliteBook-sarjaa, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Tässä mallissa on päivitetty tekniikka, joka tarjoaa suorituskykyä ja tehokkuutta vaativille käyttäjille.

HP EliteBook 840 G8:n ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan ja helpon ottaa mukaan minne ikinä menetkin. Sen 14 tuuman Full HD -näyttö tarjoaa tarkkaa ja selkeää kuvaa, joten voit nauttia korkealaatuisesta visuaalisesta kokemuksesta.

Tämä malli on varustettu tehokkaalla Intel Core -suorittimella, joka tarjoaa tarvittavan suorituskyvyn tehokkaaseen multitaskaamiseen ja vaativien sovellusten käyttämiseen. Siinä on myös runsaasti tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostot ja asiakirjat helposti saatavilla.

HP EliteBook 840 G8:ssa on myös useita liitäntöjä, kuten USB-C, HDMI ja lukija muistikortille, joten voit liittää sen helposti erilaisiin laitteisiin ja lisälaitteisiin. Lisäksi se on varustettu kestävällä akulla, joten voit työskennellä koko päivän ilman tarvetta lataamiseen.

HP EliteBook 840 G8 on luotettava valinta ammattikäyttöön. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, tarkkaan hiottua muotoilua ja monipuoliset ominaisuudet, jotka parantavat tuottavuutta ja tekevät työskentelystä mukavaa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)