Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G8

HP EliteBook 840 G8 on laadukas ja tehokas kannettava tietokone. Tämän mallin avulla voit suorittaa vaativiakin tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Se on varustettu tehokkailla komponenteilla, kuten Intelin uusimmalla sukupolven suorittimella, joka takaa sulavan ja responsiivisen käyttökokemuksen.

HP EliteBook 840 G8:n muotoilu on elegantti ja kestävä. Sen kevyt ja ohut runko tekee siitä erittäin kannettavan ja helpon kuljettaa mukana. Lisäksi sen laadukas näyttö tarjoaa kirkkaan ja tarkan kuvan, joten voit nauttia elävästä ja terävästä katselukokemuksesta.

HP on tunnettu luotettavista ja kestävistä kannettavista tietokoneistaan, ja EliteBook 840 G8 ei ole poikkeus. Sen laadukas rakennusmateriaali ja kestävä rakenne takaavat, että tämä kannettava kestää pitkään ja kestää päivittäistä käyttöä.

HP EliteBook 840 G8:ssa on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten monipuoliset liitännät, pitkä akunkestoaika ja ergonominen näppäimistö. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit työskennellä missä tahansa ja milloin tahansa, ilman huolta suorituskyvystä.

Yhteenvetona HP EliteBook 840 G8 on erinomainen valinta, jos tarvitset luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen huippuluokan suorituskyky, kestävä rakenne ja kätevät ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen työvälineen ammattikäyttöön tai opiskeluun. Luota HP:n laatuun ja valitse EliteBook 840 G8!

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)