Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G7

HP EliteBook 840 G7 on huippuluokan yrityskannettava, joka tarjoaa tehokkuutta ja luotettavuutta vaativiin työtehtäviin. Tämä kannettava tietokone yhdistää elegantin muotoilun ja suorituskyvyn parantaakseen käyttäjän tuottavuutta.

HP EliteBook 840 G7:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun ja kestävyyteen. Laite on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka varmistavat sen pitkäikäisyyden sekä kestävyyden päivittäisessä käytössä. Lisäksi tämä kannettava tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, tehden siitä ihanteellisen työkalun vaativiin tehtäviin.

HP EliteBook 840 G7ssä on edistyksellinen 10. sukupolven Intel Core -suoritin, joka tarjoaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn. Tämä mahdollistaa tehokkaan multitaskauksen sekä nopean tiedonkäsittelyn. Lisäksi kannettavassa on korkea-resoluutioinen näyttö, joka tarjoaa terävän kuvanlaadun ja elävämmät värit.

Tämän kannettavan tietokoneen mukana tulee myös monia käteviä ominaisuuksia, jotka parantavat käytettävyyttä ja tietoturvaa. Esimerkiksi HP Sure View -tietosuojanäyttösuodatin estää sivullisia näkemästä näyttöäsi, mikä on erityisen hyödyllistä julkisissa tiloissa työskennellessäsi. Lisäksi laitteessa on tarkka sormenjälkitunnistin, joka varmistaa vain sinun pääsevän käsiksi tietoihisi.

HP EliteBook 840 G7:ssä on myös pitkäkestoinen akku, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä pidempään ilman lataamista. Tämä on erityisen kätevää, kun olet liikkeellä tai et pääse lähelle pistorasiaa.

Kokonaisuudessaan HP EliteBook 840 G7 on erinomainen valinta yrityskäyttöön. Sen laadukas suorituskyky, kestävä muotoilu ja kätevät ominaisuudet tehostavat työskentelyäsi ja parantavat tuottavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)