Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G7

HP EliteBook 840 G7 on kannettava tietokone, joka tarjoaa korkealuokkaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä malli on osa HP:n suosittua EliteBook-sarjaa, joka on suunniteltu vaativiin työympäristöihin.

HP EliteBook 840 G7:ssä on tehokas Intel Core -suoritin, joka takaa nopean suorituskyvyn sekä monia erinomaisia ominaisuuksia, joita tarvitaan työskenneltäessä tehokkaasti ja tuottavasti. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen.

1440p Full HD -näyttö tarjoaa tarkan ja värikylläisen kuvanlaadun, joka sopii erinomaisesti työskentelyyn ja viihtymiseen. Näyttö tuottaa teräviä yksityiskohtia ja laajan katselukulman, joten voit nauttia visuaalisista sisällöistä täysin siemauksin.

HP EliteBook 840 G7:ssä on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan työskentelyyn. Sen mukana tuleva taustavalaistu näppäimistö mahdollistaa helpon kirjoittamisen myös hämärässä ympäristössä. Lisäksi sen pitkä akunkesto mahdollistaa koko päivän kestävän käytön ilman tarvetta lataamiseen.

HP EliteBook 840 G7 on luotettava ja kestävä valinta, joka sopii hyvin ammattikäyttöön. Sen tyylikäs muotoilu yhdistettynä huippuluokan suorituskykyyn tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon työskentelyyn missä tahansa ympäristössä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)