Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G6

Tuote, jonka tiedot löytyvät antamastasi url-osoitteesta, on HP EliteBook 840 G6-kannettava tietokone. Tämä kannettava tietokone kuuluu HP EliteBook -sarjaan ja se on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja luotettavuutta liikkuvaan työskentelyyn.

HP EliteBook 840 G6 on varustettu korkealaatuisilla komponenteilla, jotka takaavat tehokkaan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella, mikä mahdollistaa nopean suorituskyvyn ja sujuvan multitaskauksen.

Kannettava tietokone on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja liikkuvaa työskentelyä. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä luotettavan kumppanin pitkäaikaiseen käyttöön. Lisäksi HP EliteBook 840 G6:ssa on turvallisuustoimintoja, kuten sormenjälkitunnistin ja tietojen salaus, jotka auttavat pitämään tiedot suojattuina.

Kannettavan tietokoneen näyttö on kooltaan 14 tuumaa, mikä tarjoaa optimaalisen katseluelämyksen. Laadukas näyttö tuottaa tarkat ja kirkkaat kuvat, olipa kyse sitten tekstidokumenteista, valokuvista tai videosta. Kannettavan tietokoneen kompakti koko ja kevyt muotoilu tekevät siitä helposti kannettavan ja kätevän liikuteltavan työaseman.

HP EliteBook 840 G6:ssa on myös monipuoliset liitännät, kuten USB-portit, HDMI ja Ethernet, joiden avulla voit helposti liittää laitteita ja laajentaa liitettävyyttä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi lisänäyttöjen käytön tai ulkoisten laitteiden liittämisen.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 840 G6 on erinomainen valinta liikkuvalle ammattilaiselle, joka tarvitsee luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen kestävä rakenne, suorituskykyiset komponentit ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen työkalun työskentelyyn missä tahansa ympäristössä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)