Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G6

HP EliteBook 840 G6 on huippulaadukas kannettava tietokone, joka sisältää monia edistyksellisiä ominaisuuksia. Tämä HP EliteBook -sarjan malli sopii erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten luotettavan suorituskyvyn ja kestävyyden vaativiin tehtäviin.

HP EliteBook 840 G6 -kannettavassa on tyylikäs muotoilu ja kevyt rakenne, mikä tekee siitä erittäin kätevän liikkuville ammattilaisille. Sen ohut ja kestävä runko kestää kovaakin käyttöä ja ulkoisia iskuja. Kannettavassa on myös valaistu näppäimistö, joten voit työskennellä mukavasti myös hämärissä olosuhteissa.

Tämä HP EliteBook -malli on varustettu tehokkaalla 16 GB keskusmuistilla, mikä takaa sujuvan suorituskyvyn, vaikka käyttäisit samanaikaisesti useita sovelluksia tai hallitset suuria tietomääriä. Kannettavassa on myös nopea SSD-kiintolevy, jonka avulla tiedostojen siirto ja käynnistysajat ovat erittäin nopeita.

HP EliteBook 840 G6 on varustettu myös monilla liitäntämahdollisuuksilla, kuten USB-C-, HDMI- ja Ethernet-porteilla, joiden avulla voit liittää erilaisia laitteita ja näyttöjä helposti. Kannettavan akkukesto on erinomainen, joten voit työskennellä pitkään ilman lataamista.

Plussina tässä mallissa on myös edistyksellinen näyttö, jossa on tarkka resoluutio ja laaja katselukulma, mikä mahdollistaa miellyttävän työskentelyn. Kannettavassa on myös turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-turvapiiri, jotka auttavat suojaamaan tärkeitä tietojasi.

Huolimatta näistä monista positiivisista ominaisuuksista, HP EliteBook 840 G6 -kannettavassa on muutamia haittapuolia. Ensinnäkin, sen hinta voi olla hieman korkeampi kuin jotkut kilpailijoiden tuotteet. Lisäksi, vaikka sen suorituskyky on hyvä, se ei välttämättä sovi vaativimpiin grafiikkatehtäviin tai pelaamiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP EliteBook 840 G6 on luotettava ja suorituskykyinen kannettava tietokone, joka sopii erityisesti ammattikäyttöön. Sen kestävä rakenne, tehokas suorituskyky ja monipuoliset liitäntämahdollisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan liikkuville ammattilaisille. Huolimatta haittapuolista, tämä kannettava on hyvä valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja luotettavaa työskentely-ympäristöä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)