Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G6

HP EliteBook 840 G6 on huippuluokan kannettava, joka tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Tämä kannettava tietokone on tarkoitettu vaativille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan työkalun päivittäiseen työskentelyyn.

HP EliteBook 840 G6:n tärkeimmät ominaisuudet sisältävät laadukkaan ja kestävän rakenteen, joka kestää pitkäaikaista käyttöä. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erinomaisen kumppanin liikkeellä oleville ammattilaisille. Lisäksi sen terävä Full HD -näyttö takaa selkeän kuvanlaadun ja tarkan värin.

Tämä malli on varustettu tehokkaalla suorittimella ja runsaalla muistilla, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan suorituskyvyn erilaisissa tehtävissä. Laajan tallennustilan avulla voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi ja ohjelmasi ilman rajoituksia.

HP EliteBook 840 G6:ssa on myös monipuoliset liitännät, kuten USB-C- ja HDMI-portit, jotka mahdollistavat helpon yhteyden erilaisiin lisälaitteisiin. Lisäksi sen pitkäkestoinen akku takaa päivän mittaisen käytön ilman tarvetta lataamiseen.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 840 G6 on erinomainen valinta ammattilaisille, jotka arvostavat luotettavuutta, suorituskykyä ja laadukasta muotoilua. Se tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet päivittäiseen työskentelyyn ja vie tuottavuutesi uudelle tasolle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)