Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G6

Tuote, josta on kyse tässä URL-osoitteessa, on HP EliteBook 840 G6. Tämä HP:n valmistama kannettava tietokone on suunniteltu vaativille ammattilaisille ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn sekä monipuoliset ominaisuudet.

HP EliteBook 840 G6:ssa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, joka on suunniteltu kestämään päivittäistä kulutusta. Sen ohut ja kevyt rakenne mahdollistaa helpon liikkuvuuden ja tyylikkään ulkonäön.

Tässä kannettavassa tietokoneessa on tehokas prosessori, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja tehon vaativiin tehtäviin. Laajan tallennustilan ansiosta voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, sovelluksia ja mediaa ilman ongelmia.

HP EliteBook 840 G6:ssa on myös korkealaatuinen näyttö, joka tarjoaa tarkan ja elävän kuvan. Sen tehokas grafiikkakortti takaa sujuvan ja immersiivisen käyttökokemuksen. Lisäksi tässä kannettavassa tietokoneessa on pitkä akun kesto, joka mahdollistaa jatkuvan työskentelyn ilman tarvetta ladata akkua usein.

Plussapuolena mainittakoon, että HP EliteBook 840 G6:ssa on myös monipuolinen liitettävyys, joka mahdollistaa nopean ja helpon tiedonsiirron eri laitteiden välillä. Tämä tekee siitä erinomaisen työkalun niille, jotka tarvitsevat jatkuvaa yhteyttä ja tiedonsiirtoa.

Miinuksena voidaan mainita, että HP EliteBook 840 G6 ei ehkä sovellu kaikille budjeteille, sillä se on hintava verrattuna muihin vaihtoehtoihin markkinoilla. Lisäksi sen tietyt konfiguraatiot voivat olla rajoitettuja tiettyihin käyttötapauksiin.

Yhteenvetona HP EliteBook 840 G6 on korkealaatuinen kannettava tietokone, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Sen kestävä rakenne, tehokas suoritin, laaja tallennustila ja korkealaatuinen näyttö tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativille ammattilaisille. Huomioitavia miinuksia ovat hinta ja konfiguraatiorajoitukset.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)