Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G6

HP EliteBook 840 G6 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti tuottavaan työskentelyyn. Tämän huippuluokan kannettavan tärkeimmät ominaisuudet ovat sen huippuluokan suojausominaisuudet ja erinomainen suorituskyky.

HP EliteBook 840 G6:ssa on laadukas ja kestävä rakenne, joka tarjoaa pitkäikäisyyttä ja luotettavuutta. Sen 15 tuuman näyttö tuottaa terävän ja elävän kuvan, joten voit nauttia korkealaatuisesta katselukokemuksesta. Lisäksi kannettavassa on tehokas Intel-suoritin, joka takaa sulavan ja nopean suorituskyvyn.

Tämän mallin keskeiset ominaisuudet sisältävät myös erinomaisen akunkestävyyden, joten voit työskennellä koko päivän ilman huolta akun loppumisesta. Lisäksi HP EliteBook 840 G6:lla on monipuoliset liitännät ja laajennusmahdollisuudet, joten voit helposti liittää lisälaitteita ja parantaa työskentelytehokkuutta.

HP EliteBook 840 G6 -kannettavassa on myös erinomaiset tietoturvaominaisuudet, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru, jotka pitävät tiedot turvassa ja suojattuina. Tämä tekee siitä ihanteellisen kannettavan tietokoneen yrityskäyttöön, jossa tietoturva on ensisijaisen tärkeää.

Kaiken kaikkiaan HP EliteBook 840 G6 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen. Sen huippuluokan suorituskyky, kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen työkalun tuottavaan työskentelyyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)