Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 on suorituskykyinen ja luotettava kannettava tietokone. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävät materiaalit mahdollistavat käytön niin toimistossa kuin matkoilla. Tämä kannettava tietokone tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn sekä monipuoliset liitäntämahdollisuudet, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan ammattikäyttöön.

HP EliteBook 840 G5:n takana on HP:n pitkäaikainen ja arvostettu EliteBook-sarja, joka tunnetaan erinomaisesta laadusta ja luotettavuudesta. Tämä malli noudattaa perinteitä tarjoten korkealuokkaista suorituskykyä ja turvallisuutta.

Kannettava tietokone on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella, joka takaa sulavan ja nopean käyttökokemuksen. Sen näyttö on kirkas ja tarkka, joten voit työskennellä tehokkaasti ja nauttia laadukkaasta kuvanlaadusta.

HP EliteBook 840 G5:ssä on myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten USB-portit ja HDMI-liitäntä, joiden avulla voit helposti yhdistää erilaisia laitteita ja lisälaitteita. Langattomien yhteyksien osalta se tukee Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä.

HP:n EliteBook-sarjalle tunnusomaista on myös vahva tietoturvaominaisuudet. Voit luottaa siihen, että tärkeät tiedostosi pysyvät turvassa ja että tietojen suojaaminen on ensisijaisen tärkeää. Tämä kannettava tietokone on luotettava kumppani yrityskäyttäjille ja ammattilaisille, jotka vaativat hyvää suorituskykyä ja tietoturvaa.

HP EliteBook 840 G5 on loistava valinta niille, jotka vaativat luotettavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävät materiaalit varmistavat pitkäikäisen käytön, ja sen monipuoliset ominaisuudet tyydyttävät vaativimpienkin käyttäjien tarpeet.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)