Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 -kannettava tietokone on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta ammattikäyttöön. Tämä laite on osa suosittua EliteBook-sarjaa, joka on tunnettu laadustaan ja kestävyydestään.

HP EliteBook 840 G5:ssä yhdistyvät tyylikäs design ja tehokas suorituskyky. Tietokoneen ohut ja kevyt rakenne tekee siitä helpon kuljettaa mukana, olitpa sitten matkalla tai työskentelemässä toimistolla. Laadukas alumiinirunko antaa tietokoneelle tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen.

Tämän mallin teho perustuu Intelin 8. sukupolven Core i5 -suorittimeen, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja nopeutta. Suuri 14 tuuman Full HD -näyttö takaa tarkan ja selkeän kuvan, joka sopii hyvin erilaisiin työtehtäviin. SSD-kiintolevyn ansiosta käynnistysajat ja tiedostojen siirtely sujuvat nopeasti ja tehokkaasti.

HP EliteBook 840 G5:ssä on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä työskentelyäsi. Turvallisuus on taattu HP Sure Start Gen4 -tekniikan avulla, joka suojaa tietokonetta haittaohjelmilta ja tietovuodoilta. Lisäksi Evernote- ja Dropbox-integraatioiden ansiosta voit helposti tallentaa ja jakaa tärkeitä tiedostoja pilvipalveluihin.

HP EliteBook 840 G5:n langaton yhteydenpito on nopeaa ja luotettavaa Wi-Fi 6 -tekniikan ansiosta. Lisäksi laitteessa on monia erilaisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C, HDMI ja Ethernet, joiden avulla voit liittää tietokoneen helposti erilaisiin laitteisiin ja näyttöihin.

Vaikka HP EliteBook 840 G5 tarjoaa monia etuja ammattimaiseen käyttöön, on myös tärkeää mainita muutama miinuspuoli. Tässä mallissa ei ole erillistä näytönohjainta, joten se ei ole suunniteltu raskaiden graafisten tehtävien suorittamiseen. Lisäksi laitteen akunkesto voisi olla hieman parempi, joten pidempien työpäivien aikana saatat joutua lataamaan tietokonetta useammin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP EliteBook 840 G5 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen tyylikäs design, tehokas suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan ja käytännöllisen työvälineen. Huolimatta muutamista miinuksista, tämä kannettava tarjoaa hyvää vastinetta rahoille ja vastaa ammattikäyttäjien tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)