Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 on kestävä ja tehokas kannettava tietokone. Tämä HP:n huippumalli tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen. Kannettavassa on 14 tuuman näyttö, joka tarjoaa selkeän ja terävän kuvan.

HP EliteBook 840 G5:n suunnittelu on moderni ja tyylikäs. Sen ohut ja kevyt rakenne mahdollistaa helpon kuljettamisen ja liikkuvuuden. Kannettava sopii erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että vapaa-ajan viettoon.

Tämän kannettavan tärkeimmät tekniset ominaisuudet sisältävät Intel Core i5 -prosessorin, 8 gigatavua muistia ja 256 gigatavua SSD-tallennustilaa. Tämä tarkoittaa nopeaa suorituskykyä ja riittävästi tallennustilaa tiedostoille ja sovelluksille.

Lisäksi HP EliteBook 840 G5:ssä on monia käteviä ominaisuuksia, kuten tarkka sormenjälkitunnistus, joka tarjoaa turvallisen tavan kirjautua sisään. Kannettavassa on myös pitkä akunkesto, joka mahdollistaa pidemmän käyttöajan ilman lataamista.

Tässä HP EliteBook 840 G5:ssä yhdistyvät huippuluokan suorituskyky, kestävyys ja tyylikäs ulkoasu. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)