Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 on luotettava ja kestävä kannettava tietokone, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja monipuolisuutta. Tämä tietokone on suunniteltu vaativaan käyttöön ja tarjoaa tehokasta suorituskykyä eri työtehtävissä.

HP on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tietokoneistaan, ja EliteBook-sarja ei ole poikkeus. EliteBook 840 G5 -malli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ammattikäyttöön. Tämä malli on varustettu Intelin 8. sukupolven Core-i-sarjan suorittimella, joka mahdollistaa tehokkaan multitaskauksen ja sujuvan työskentelyn.

EliteBook 840 G5:ssä on myös erinomainen näyttö, joka tarjoaa tarkkoja ja eloisia värejä. 14-tuumainen Full HD -näyttö takaa selkeän kuvanlaadun ja mahdollistaa tehokkaan työskentelyn useammankin ikkunan kanssa. Lisäksi tämä kannettava tietokone on varustettu monipuolisilla liitäntämahdollisuuksilla, kuten USB-C ja HDMI, joten voit helposti liittää erilaisia laitteita ja näyttöjä siihen.

HP EliteBook 840 G5 -kannettava on myös erittäin kestävä. Se on läpäissyt lukuisia tiukkoja MIL-STD 810G -testejä, mikä tarkoittaa, että se kestää iskuja, tärinää, pölyä ja kosteutta. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan reissuun tai kenttätyöhön.

Vaikka HP EliteBook 840 G5 on erinomainen kannettava tietokone, siinä on myös muutamia haittoja. Ensinnäkin, sen hinta voi olla hieman korkea verrattuna muihin saman hintaluokan tietokoneisiin. Lisäksi sen akun kesto ei välttämättä ole parhaimmasta päästä, joten pidemmissä työpäivissä saatat tarvita laturin lähettyvillesi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että HP EliteBook 840 G5 on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Sen kestävä rakenne, tehokas suorituskyky ja laadukas näyttö tarjoavat parhaat edellytykset tehokkaaseen työskentelyyn. Huolimatta joistakin haitoista, tämä kannettava tietokone on loistava valinta vaativille käyttäjille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)