Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 on erinomainen valinta, jos etsit korkealaatuista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta. Tämän HP:n yrityskäyttöön suunnitellun mallin ansiosta voit odottaa erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta päivittäisessä työskentelyssäsi.

EliteBook 840 G5 on varustettu tehokkaalla suorittimella ja runsaalla muistilla, joten se pystyy käsittelemään vaativiakin tehtäviä vaivattomasti. Laadukas näyttö tarjoaa tarkan ja selkeän kuvan, mikä helpottaa työskentelyäsi pitkiäkin päiviä. Lisäksi tämä kannettava tietokone on erittäin kevyt ja kannettava, joten voit helposti ottaa sen mukaasi minne tahansa.

HP EliteBook 840 G5 tarjoaa myös monipuolisen liitettävyyden. Siinä on useita erilaisia liitäntämahdollisuuksia, kuten USB-C ja HDMI, joten voit liittää siihen helposti erilaisia lisälaitteita. Lisäksi tämä kannettava tietokone on varustettu pitkäkestoisella akulla, joten voit työskennellä keskeytyksettä ja jättää laturin kotiin.

Kun valitset HP EliteBook 840 G5:n, saat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen, joka vastaa kaikkiin yritystarpeisiisi. Sen tyylikäs ulkoasu ja kestävä rakenne tekevät siitä myös näyttävän valinnan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)