Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/B1
HP Elitebook 840 G5 – i5-8250U/8/256SSD/14/FHD/W11P/C1

Halvin hinta tällä hetkellä
299 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP EliteBook 840 G5 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP EliteBook 840 G5

HP EliteBook 840 G5 on tehokas ja luotettava kannettava tietokone. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan liikkuvalle ammattilaiselle. HP EliteBook 840 G5: ssä on laadukas 14 tuuman näyttö, joka tarjoaa teräväpiirtokuvan ja kirkkaan värin. Kannettava tietokone toimii Intel Core i7 -suorittimella, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monia mahdollisuuksia työskennellä tehokkaasti.

HP EliteBook 840 G5: n avulla voit työskennellä tehokkaasti ja tuottavasti missä tahansa ympäristössä. Sen pitkä akunkesto takaa, että voit työskennellä koko päivän ilman huolta akun loppumisesta. Lisäksi se on varustettu monilla liitännöillä, kuten USB-C, HDMI ja Ethernet, jotta voit liittää kaikki tarvittavat laitteet ja lisälaitteet.

Tämä HP EliteBook 840 G5 -kannettava tietokone on ihanteellinen valinta ammattikäyttöön, olipa kyse sitten toimistotyöstä, luovasta suunnittelusta tai multitaskingista. Sen kestävä rakenne ja luotettavuus varmistavat, että se kestää pitkään ja vastaa kaikkiin työtarpeisiin. Hp EliteBook 840 G5 on erinomainen valinta vaativille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)